Bitcoin Cash, Dash, en Dogecoin prijsanalyse: 06 juli

Onder Bitcoin Cash, Dogecoin, en Dash, lijkt Dogecoin de meest bullish coin te zijn.

Bitcoin-cash

De vork van Bitcoin en een concurrent van Bitcoin System SV, heeft de afgelopen 12 uur een goede stijging van 4,74% gezien, met een koershandel van 228,37 dollar. De munt heeft een totale marktkapitalisatie van $4,1 miljard en is daarmee de op drie na grootste cryptocentrische munt. Zelfs met de recente stijging is de munt nog steeds niet break-even op een 24-uurs tijdsbestek.

Echter, de recente stijging heeft ervoor gezorgd dat de prijs uit zijn routine zijwaartse beweging is gebroken en er voorbij is geslingerd. De doelen omvatten $228 en $241, met een stijging van 2,8% en 5,7% ten opzichte van het huidige prijsniveau.

Streepje

Dash, in tegenstelling tot BCH of Dogecoin, moet nog uit het symmetrische driehoekpatroon breken, dat nog een paar stuiters heeft. Met RSI die snel boven de 50-zone uitkomt, ziet het er voor Dash bullish uit als het momentum doorgaat, anders kan de munt het patroon in gaan en blijven stuiteren. Met de munt met een waarde van $68,41 staat de totale marktcap van Dash op maar liefst $644 miljoen waardoor het de 24e grootste cryptocurrency ter wereld is.

Dogecoin

Dogecoin aka de mememunt, op het moment van de pers, had een totale marktkapitalisatie van 289 miljoen dollar en werd gerangschikt als de 35ste grootste cryptocentrische munt ter wereld. De munt, met een waarde van $0,002333, is de afgelopen 24 uur met -0,18% gedaald.

De prijs is na een tijdje zijdelings te zijn gestegen, net boven de steun van $0,00226. Bovendien heeft de munt de potentie om in een paar weken tijd tot 8% te schommelen en slechts een deel daarvan is bereikt als gevolg van de schommeling van gisteren. Hoewel het eerste doel van 0,0023939 dollar dichterbij is, is het nog niet bereikt. Nadat dit niveau is doorbroken, zou het volgende doel $ 0,0026015 zijn, een stijging van 8% ten opzichte van de huidige prijs. De MACD-indicator geeft ook een bullish crossover aan.